Пред долазак Војводине на север Бачке: Никола Срећковић се нада победи

Фудбалери Спартака вратили су се с гостовања у Инђији с нова три бода.
lopta2
Фото: pixabay.com

Та победа, остварена у занимљивом, драматичном и ни мало лаком дуелу, довела су “плаве голубове” до четвртог места на табели Суперлиге.

- Утакмица је донела пуно узбуђења, па је, за непуних пола сата, било постигнуто чак шест голова - рекао је Никола Срећковић, стрелац победничког гола и некадашњи првотимац Војводине. - Резултат се мењао, тимови су се смењивали у вођству, а ми смо, на нашу срећу, успели на крају да преломимо резултат и освојимо сва три бода. Драго ми је што смо то учинили мојим голом, а сада се посвећујемо сусрету с мојом ранијом екипом, који нам сутра следи. 

Пред Суботичанима је, дакле, сутра утакмица 18. кола Суперлиге, која уједно представља и дерби кола. У госте им стиже Војводина, која им бежи шест бодова и у овој сезони игра веома добро.

- До краја јесењег дела првенства остале су нам још две утакмице. Током протекле недеље добро смо тренирали, па верујем да ћемо се задржати на четвртој позицији пред одлазак на паузу. Утакмица с Војводином биће нам веома тешка, јер Новосађани имају добар тим, бележе одличне резултате и играју на високом нивоу. Иако имају одређене проблеме унутар клуба, не верујем да ће се то пренети и на терен. Сигурно је то да ће настојати да пруже максимум, неће нам бити нимало лако у дуелу с њима, тим пре што је у питањеу војвођански дерби који је по правилу тежак и неизвестан. Наш циљ је увек исти, желимо да уз победу одемо на гостовање Раду, а потом и на заслужену паузу. То ће нам бити додатни мотив да сутра одиграмо најбоље што можемо и да, надам се, победимо великог ривала из Новог Сада - поручио је Никола Срећковић.

С. Стојиљковић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести