Премијер: Миливојевић донео бодове Паласу (видео)

У наставку Премијер лиге виђене су заиста занимљиве утакмице са пуно преокрета. Миливојевић је донео бодове Кристал паласу.
Endi Kerol/HANNAH MCKAY
Фото: EPA/

Сити је повео голом Стерлинга у првом минуту, а повећао је вођство на 2:0 аутоголом Кабасела у 13. минуту. Агуеро је у 63. минуту повећао вођство на 3:0 натрчао је на одбијену лопту. А Греј је смањио на 3:1 у 82. минуту.

Љоренте је главом донео вођство Тотенхему у 12. минуту. На 2:0 Али је повећао вођство у 89. минуту после додавања Кејна.

Лонг је постигао први гол за Саутемптон у 17. минуту после додавања Пида са десне стране. Мекартур је изједначио у 69. минуту након одигравања главом Бентекеа. Кристал палас је преокренуо меч. Голом Луке Миливојевића у 80. минуту после транзиције лопта му је упућена од Таузенда по земљи и на око 20 метара од гола погодио је сам угао.   

У 31. минуту Меклин је постигао прелеп гол за ВБА после транзиције, дуго је вукао лопту, потом је са око 20 метара шутирао и лобовао голмана чекићара. Вест хем је изједначио голом Ендија Керола у 59. минуту, ефектно главом како само он може, после центаршута са леве стране Крезвела. Керол је у 90+4. минуту донео важна три бода за свој тим после контра напада и убачене лопте по земљи био је прецизан.  

Резултати:

Саутемптон-Кристал палас 1:2 (1:0)

Свонси-Тотенхем 0:2 (0:1)

Вест хем-ВБА 2:1 (0:1)

Манчестер сити-Вотфорд 3:1 (2:0)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести