Пријатељски меч: Друга победа Кикинђана

Пријатељски меч градских тимова и чланова Војвођанске лиге Исток, између домаћина ОФК Кикинде и ЖАК-а са Вашаришта почео је у необичном термину од 12 часова, али ни то као и хладно време није спречило да се поред линија за игру Атлетског стадиона нађе 120 навијача оба ривала.
fudbal, pixabay
Фото: pixabay.com

Домаћин је заслижено победио са 2:0, а први погодак постигао је млади Немања Нешић, док је стрелац другог био повратник у екипи Данило Вукобрат. Тренери обе екипе, домаћина Александар Кресоја и гостујућег састава Јовица Лакић, иначе су играчи победничке екипе у овом сусрету из давних времена, пружили су прилику да своје знање искажу сви првотимци који се налазе на њиховом списку. Док су промрзли гледаоци видели у првом делу два погодка, у наставку их није било, мада је мрежа голмана са обе стране могао да се из идеалних прилика затресе.

Иначе ово је друга победе екипе са Градског стадиона у припремном периоду пред пролећни део.

М. С. 

ОФК Кикинда 1909 - ЖАК 2:0 (2:0)

КИКИНДА: Атлетски стадион, гледалаца 120, судија: Ранков (Кикинда). Стрелци: Нешић у 10. и Д. Вукобрат у 20. минуту.

ОФК КИКИНДА: Хајровић, Нешић, Илић, Црномарковић, Арсенов, Стојисављевић, Грујић, Кресоја, Рељић, Д. Вукобрат, Важић. Играли су још: М. Вукобрат, В. Китановић, Киурски, Кукић, Савић, Кнежевић, Утржен.

ЖАК: П. Ољача, Фучак, Јанков, Ђурђевић, Латковић, Фејеш, Ратко, Вокић, Малеш, Радивојац, Ћирић. Играли су још: С. Митровић, Надлачки, Башић, Гавранов, Кочиш.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести