Припреме почела и Будућност из Српске Црње: Вратио се голман Магда

Припреме за пролећни део првенства у Војвођанској лиги - исток пре десетак дана почели су и фудбалери Будућности из Српске Црње који су у јесењем делу првенства заузели 11. позицију на табели са 18 освојених бодова, а то није довољно како би се и у следећој сезони такмичили у овом рангу надметања.
magda_1
Фото: Мартин Магда, фото: Приватна архива

- Клуб на самој граници са Румунијом мора уложити пуно напора како би успео да оствари жељени циљ - рекао је на прозивци председник Жељко Радин.

Првој прозивци шефу стручног штаба Миленку Зечевићу одазвала су се 22 играча, а неки нису били присутни из оправданих разлога па су се припремама прикључили међувремену.

Што се тиче појачања, највеће је свакако искусни голман Мартин Магда који је уједно био и повратник, а до недавно је успешно чувао мрежу српсколигаша Војводине из Перлеза. Од новајлија су ту још Александар Марков и Немања Ковачевић који су се вратили из војвођанског лигаша Радничког из Сутјеске. Међу првотимцима су и повратници из Словачке Срђан Прокин и Станислав Тодоров. Радује чињеница да је у екипи остао први стрелац Марко Ковачевић који је у јесењем делу првенства чак 10 пута матирао противничке голмане.

Екипа Будућности у припремном периоду одиграће неколико контролних мечева са екипама из окружења. У првом пролећном колу гостује кикиндски ЖАК и то је прилика да се освоје три бода и кретање ка средини табеле. Иначе, може се рећи да је велики број играча овог пролећа из самог места.     

М. Секулић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести