ПРИПРЕМНА УТАКМИЦА СУПЕРЛИГАША  ТСЦ - Вождовац 3:3 (3:2)

Фудбалери ТСЦ-а и Вождовца  на игралишту у Спортској акладемији ТСЦ -а одиграли су заниљиву утакмицу, била је то последња провера два тима пред наставак првенства у Суперлиги Србије. 
TSC_Nenad Lukic
Фото: Ненад Лукић, фото: ТСЦ

Утакмицу су боље отворили Тополчани, који су већ на почетку меча имали две прилике(Зец, Лукић), али је голман Илић  био на месту. а онда су гости су дошли у вођство у 8. минуту. Варга је слабо проценио повратну лопту, а Ступаревићје то искориотио и погодио мрежу. ТСЦ је могао да изједначи два минута касније када је Варга добро центрирао до Лукића, који није био прецизан.

У 25. минуту корнер је извео Ненад Лукић, голман Илић је слабо интервенисао одбио је лопту до Владимира Силађија који са неколико метара послао у мрежу. Три минута касније поново је погрешио голман Вождовца, Микић се није најбоље снашао, лопта дошла до Јанка Тумасевића који је са 18 метара топовски послао у мрежу. На 3:1 повисио је  Лукић из пенала, када је у шеснаестерцу срушен Силађи . У 32. минуту гости су смањили резултат, Ступаревић је добио дубинску лопту, најбоље се снашао и погодио мрежу.

Само што је почело друго полувреме Београђани су имали шансу преко Стојчева. У 58. минуту Василије Ђурић је преварио неколико играча и на асистенцију Шинковића погодио стативу.

Гости су изједначили у 70. минуту када је Николић добро центрирао до Вучића а он искоса са 18 метара пласирао лопту у мрежу.

        С. Стојиљковић

ТСЦ - Вождовац 3:3 (3:2)

БАЧКА ТОПОЛА: Стадион Академија фудбала, гледалаца 200, судија: Николић (Ловћенац). Стрелци: Силађи у 25. Тумбасовић у 28. и Лукић у 30. (из пенала) за ТСЦ, а Ступаревић у 8. и 32. Вучић у 70. минуту за Вождовац.

ТСЦ: Филиповић, Варга, Поњевић, Бабић, Антонић, Томановић, Тумбасовић, Миличевић, Силађи, Зец, Лукић. Играли су још: Свитић, Ђурић, Галић, Шинковић, Дуроњић, Скопљак и Арсенијевић.

ВОЖДОВАЦ: Илић, Микић, Живковић, Ласицкас, Хајдин, Зличић, Стојчев, Николић, Ступаревић, Нишић, Живојиновић. Играли су још: Пејчиновић, Вучић, Стоисављевић, Георгијевски, Бакић, Михајловић и Јанковић.

 

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести