Пролетер са Слане баре улаже у младе

Иза фудбалера Пролетера  је недељу дана рада - после тестирања, лекарских прегледа и уводних тренига имали су дан одмора а од понедељка тренер Бранко Жигић са сарадницима је појачао ритам.
с
Фото: ФК Пролетер

 Тренинге ће до поласка у Турску, 15. јанура, обављати на отвореним  теренима и у балону.

- Све тече по плану, изузев што нећемо одиграти утакмицу са Бродарцем.Обавили смо лекарске прегледе и тестирања која су показала завидан ниво спреме. Утакмицу са Бродарцем нећемо одграти да се не би којим случајем неко повредио – саопштио је Жигић.

Управа је  ових дана имала пуно посла око долазака и одлазака играча.

- Сагледали смо играчки кадар и повлачили адекватне потезе. Уговоре смо потписали са следећим играчима:голманима Кристијаном Жупићем (Јавор) и Михајлом Драгичевићем (Бродарац), штопером Урошем Секулићем (Инђија), бековима Стефаном Голубовићем (Жарково) и Стефаном Митровићем (Црвена звезда), нападачима Немањом Ивановићем (Зорија) и Вељком Младеновићем(Бродарац), универзалцима Николом Марјановићем, Луком Илићем, Данилом Миладиновићем, Димитријем Табаковићем  и  Стефаном Томовићем (Бродарац). Већина ових фудбалера је рођена од 2001. до 2004. године, што значи да клуб улаже у младе, у  будућност – каже спортски директор Амир Бислими.

Поред долазака било је и одлазака и позајмица.

- Уговоре смо раскинули са голманом Владаном Елесином (Колубара), Младеном Галићем, Александром Ђурићем, Николом Милошевићем и Матијом Микетићем. На позајмицу ће Данило Миленковић (Златибор), Бошко Паповић (Жарково) и  Глигорије Братић (Пролетер). Биће  још долазака и одлазака, а пут Анталије кренуће, поред чланова стручног штаба, 31 фудбалер  - казао је Бислими.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести