ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ Празне мреже, Кабел - Жарково  0:0

НОВИ САД: Пропустили фудбалери Кабела да освоје нова три бода и учврсте се на лидерској позицији.
Kabel CSK/D. Ivanic
Фото: Д. Иванић

У сусрету против борбеног Жаркова домаћи су имали три изгледне прилике, па је то разлог што на конто нису ставили нову победу. У 32. минуту на центаршут Кочовића у казнени простор утрчао је Владић, шутирао, а Кировски избио лопту у корнер.

На другој страни након корнера Младена Лукића, Марковић је надвисио чуваре али је његов шут главом завршио преко гола. И на почетку другог полувремена домаћи су имали лепу прилику, али је на пас Пантелића, Илићев ударац Кировски укротио.

Најповољнију прилику пропустио Жуниор, иделано га је упослио Владић, али је нападач Кабела послао лопту крај гола. Исти играч је имао још једну прилику, и овога пута његов ударац није пронашао пут ка мрежи.

Како се приближивао крај меча тако је притисак према голу екипи Жаркова био жешћи, али повољне прилике није искористио Дражић,  а најповољнију шансу је имао на пас Владића Балабановић, али је  шутираао преко гола. На крају је екипа из Жаркова са стадиона “Слане баре” однела бод.

М. Поповић

НОВИ САД: Стадион “Слана бара”, гледалаца 300, судија: Илић (Крагујевац). Жути картони: Кочовић, Бихорац и Јованић (Кабел), а Илић и Петровић (Жарково).

КАБЕЛ: Вуклиш 7,5, Бјековић 7, Илић 7, Петрић 7, Пантелић 6,5 (Балабановић 7), Дражић 7, Кочовић 7, Жуниор 6 (Јованић 6,5), Бихорац 7, Владић 7, Говедарица 7.

ЖАРКОВО: Кировски 7,5, Милошевић 6,5, Чубрило 7, Марковић 7, Шишков 6,5 (Ђурић 7), Богдановски 7, Лукић 7, Перић 7, Илић 7 (Чудић), Петровић 7, Николић 6,5 (Манић 6,5).

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести