ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ Тополчани наставили серију

СЕНТА: Фудбалери ТСЦ-а наставили су серију победа у Првој лиги,  овога пута су савладали добру екипу Жаркова 2:0 (2:0)
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

Већ у 4. минуту ТСЦ је дошао у вођство, на  десној страни прошао је Драган Свитић, добро центрирао, а  на другој стативи Владимир Силађи је са  шест метара пласира лопту у мрежу.

Само што су гости кренули са центра Тополчани су дуплирали вођство. Арсенијевић је шутирао, а лопта се одбила од Шаке, дошла до  Милоша Милосављевића, који је преварио неколико играча и са десетак метара послао лопту у небрањени угао.

Прву шансу гости су имали у 20. минуту када је Крста Ђорђевић са 16 метара оштро шутирао, а голман Филиповић лопту избио у корнер.  Лепу прилику имао је штопер Бранковић, он је из слободног ударца са 18 метара добро шутирао, али је голман Богдановић добро реаговао  и избио лопту  у корнер.  Мало касније после лепе асистенције Силађија, Милисављев је промашио гол. Само што је почело друго полувреме у шанси је био Силађи, шутирао је са 12 метара поред стативе.

Гости су могли да смање резултат неколико минута касније преко Миленковића али овај шутира преко пречке.

У 58. минуту Тополчани су извели леп напад по десној страни преко Арсенијевића који се ослободио неколико играча и центрираа,а Милићевић је са шест метара лопту послао преко пречке. Најбољи играч на терену Владимир Силађи у 80. минуту послао је праву бомбу на гол Жаркова али лопта је отишла преко пречке.

С. Стојиљковић

СЕНТА: Градски стадион, гледалаца 300, судија: Анђеловски (Качарево). Стрелци: Силађи у 4. и Милисављевић у 6. минуту. Жути картон: Петковић (Жарково).

ТСЦ: Филиповић 7,5, Свитић 8, Бранковић 8, Томановић 7 (Галић 6,5), Милисављевић 8, Милићевић 7,5, Силађи 8, Поњевић 7, Бабић 7, Плавшић 7 (Скопљак), Арсенијевић 7 (Басајић 6,5).

ЖАРКОВО: Боганодић 6,5, Милошевић 7, Алексић 6,5, Шака 7, Миленковић 7, Коваленко 6,5 (Манић 6,5), Ђорђевић 7 (Богуновић 6,5), Мијатовић 6,5, Рајић 6,5, Кнежевић 7, Милојевић 6,5 (Петковић 6,5).

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести