Прва утакмица баража за Војвођанску лигу - север

Први корак Црвенчана на првој препреци за улазак у Војвођанску лигу - север био је успешан.
Fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Црвенка - Искра (К) 2:0 (2:0)

ЦРВЕНКА: Стадион „Милорад Џомба”, гледалаца 700, судија: Матић (Нови Сад), стрелци: Кишјухас у 25. и М. Суботић у 32. минуту.

ЦРВЕНКА: Ђуришић 8, Кочић 7 (Кончар), Ивић 8, В. Вујовић 7, М. Радмановић 7, Драговић 7, Ј. Суботић 7 (З. Вујовић), М. Суботић 8, Кишјухас 8 (Бошковић), Ј. Радмановић 8, Керекеш 7.

ИСКРА: Филеп 7, Иван 6, Сталевић 6 (Николић 6), Јушковић 7, Ђаковић 6, Маројевић 7, Малацко 8, Радуловић 6, Бубаш 6, Седлар 7, Вајагић 6.

Савладали су, утисак је, доста лако солидан тим Искре из Куцуре и са доста оптимизма могу очекивати реванш у среду.

Од самог почетка домаћини су кренули одлучно и агресивно и остварили пуну иницијативу, коју је у 25. минуту Предраг Кишјухас крунисао водећим голом. Само седам минута касније уследила је сјајна асистенција Кишјухаса и капитен Црвенке М. Суботић је непогрешиво шутирао са око 14 метара . Минут пред одмор Керекеш је био у прилици да повећа вођство, али је брзоплето шутирао преко гола.

Уместо очекиваног потпуног слома гостију у другом полувремену уследила је њихова теренска надмоћност и у неколико наврата пропустили су повољне прилике. Петнаестак минута пре краја поново Црвенчани озбиљније угрожавају мрежу гостију, али је све остало у знаку неискоришћених прилика, пре свега Керекеша и Кишјухаса и великог пљуска који је десетковао гледалиште. У последњем минуту надокнаде изненада се Зоран Сердар нашао на око пет-шест метара сам испред голмана Ђуришића, али је овај сјајно реаговао и отклонио већу неизвесност за своју екипу у реванш сусрету.

Т. Јововић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести