Раднички без Јирке и Мелега; Крунић: Жестоко на Звезду

НИШ: Тренер фудбалера нишког Радничког Симо Крунић истакао је да је свестан снаге Црвене звезде, али да ће његов тим урадити све да изненади актуелног првака Србије у Београду.
simo krunic, fk radnicki
Фото: fkradnickinis.rs

"Драго ми је што је Раднички у последњих неколико година показао квалитет у свим структурама, од огранизације клуба до играчког кадра, па се због свега тога предстојећа утакмица назива дербијем. Свесни смо колико је Црвена звезда јака, у среду је играла европску утакмицу, има само два дана одмора, али и велики фонд играча, тако да ће против нас сигурно бити у најбољем могућем саставу у овом тренутку", рекао је Крунић на конференцији за медије у Нишу.

Крунић је открио да не може да рачуна на Дејана Мелега и Ерика Јирку, играче на позајмици из Црвене звезде, као и на повређеног Јапанца Риоту Ному, али се опоравио Нермин Хаскић.

"Хаскић се опоравио, током ове седмице нам је стигао Филип Кнежевић, тако да ћемо имати квалитетна решења. Даћемо све од себе да се Звезди жестоко супротставимо у овом дербију и покушаћемо да остваримо повољан резултат. Нама нека специјална мотивација није потребна за ову утакмицу. Играчи су добро расположени и спремни да пруже максимум".

Крунић је без устезања најавио да ће по боковима у офанзивном делу деловати Немања Томић и Никола Чумић, а у самом шпицу Звездино дете Стефан Михајловић.

"Михајловић је головима и борбеношћу на претходна два меча показао да је веома добар фудбалер, тако да ће он бити у самом шпицу напада. Одбрану нећемо мењати у односу на меч са Пролетером", закључио је Крунић.

Утакмица 2. кола Суперлиге између Црвене звезде и нишког Радничког игра се сутра од 20 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести