Реми у дербију крај Штранда: Кабел заслужио да се радује

Дерби 21 кола Прве лиге Србије између Кабела и Графичара  по приказаној игри оправдао је очекивања. Завршен је поделом бодова (1:1) мада руку на срце момци тренера Зорана васиљевића имају права да жале за целим пленом.
kabel graficar
Фото: Ј. Грлић

Не само због поништеног гола већ и због три пропуштене прилике. Након преспаване ноћи остао је горак укус ремијајер су у табору другопласиране екипе каравана убеђени да су оштећени за поништени гол.

- Као и у свим до сада одиграним утакмицама ова два ривала знали смо да ћемо пред собом имати квалитетног противника који не заслужује да након 4 пролећна кола нема победу. Добили смо гол из прекида и то је била једина грешка коју смо направили. Ништа немогу да замерим играчима. По шансама и приказаној игри заслужили смо да се на крају радујемо. О поништеном голу све сам после меча рекао. Нека људи који воде такмичење добро прегледају снимак и нека се увере  да ли смо били у праву ,дају свој суд обзиром да нам се неке непредвиђене ствари дешавају из кола у коло.

Кабел је у дерби ушао знатно ослабљен одсуствима неколико играча.

- Због важности меча у борби за највиши пласман морао сам да ризикујем и у ватру убацим недовољно опорављеног талентованог Видакова а у финишу и Говедарицу. Видаков је због обновљене повреде морао ван терена , борио се л лавовски као и комплетан тим што је узроковало да у финишу и Радочај затражи измену. Надам се да нису теже повреде. Видакову је ово била прва утакмица овога пролећа. Показао је да је велики потенцијал, постигао је гол који је поништен. И Говедарица је тражио да уђе и помогне да стигнемо до победе, имао је неколико препознатљивих пасова. Нажалост није нам се дало да у дело преточимо наше жеље и надања . Нисам незадовољан игром резултатом да. Имамо у наредних 7 дана две утакмице у петак са ИМТ, а потом Радничким из Пирота. Имамо згуснут распоред и само гледамо да што пре вратимо играче који су у повредама обзиром да неколико кола наступамо без чак пет играча битних за игру. Тешко је али момци дају све од себе и за сада добро иде очекује Васиљевић још боље игре и освајање бодова у борби нза највиши пласман.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести