Саничанин и Урошевић: Максимално озбиљно против Дунајске

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана Синиша Саничанин и Слободан Урошевић изјавили су да тим мора масксимално озбиљно да приступи у првом мечу другог кола квалификација за Лигу конференција против Дунајске.
sanicanin
Фото: Синиша Саничанин, фото: ФК Партизан

Црно-бели ће у четвртак од 21 сат на свом стадиону играти са словачком Дунајском стредом.

"О Дунајској Стреди знамо да су млада и квалитетна екипа и да, наравно, треба да их схватимо максимално озбиљно. Такође, улазимо у утакмицу као фаворити и то морамо и да оправдамо, да будемо максимално фокусирани и дисциплиновани, како бисмо дошли до што позитивнијег резултата. Играмо код куће, пред нашим навијачима, који ће нам свакако бити додатни ветар у леђа и помоћи нам да дођемо до победе", рекао је Синиша Саничанин за клупски сајт.

Леви бек Слободан Урошевић очекује тежак дуел.

"Дуго нисмо играли пред публиком и, искрено, са те стране, једва чекамо да изађемо на терен. Видели сте колико нас је та енергија носила. Биће, наравно, тешка утакмица, јер се о противнику не зна много. Млада су екипа, непредвидива и стога морамо бити максимално опрезни, али и играти нашу игру. Радује нас и што ће на „Дечијој трибини“ бити деце на стадиону и то је још један од мотива да дамо све од себе, да угођај буде потпун", рекао је Урошевић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести