Саша Илић у хуманитарној акцији

Капитен ФК Партизан Саша Илић одлучио је да преда свој дрес и капитенску траку, а све то као наставак хуманитарних аукција Хуманитарне организације „Заједно за живот“.
sasa ilic, fk partizan
Фото: partizan.rs

Сав приход од продаје дреса и траке капитена црно-белих биће усмерен за операцију вилице и лица великом симпатизеру Партизана Драгану Ганету Пајићу.

Хуманитарна организација „Заједно за живот“, овога пута у сарадњи са ФК Партизан, наставља акцију хуманитарних аукција преко интернета, а сви навијачи црно-белих имаће прилику да дођу у посед потписаног дреса и капитенске траке Саше Илића.

Свему овоме још већу вредност додаје чињеница да је ово можда последња сезона у којој Илић, играч са највише одиграних утакмица у историји Партизана, предводи тим са терена у улози капитена иако се још није званично изјаснио о пензионисању.

„Навијачи су увек ти који нам помажу и за које кажемо да су нам „12-ти играч“ и ветар у леђа. Сада је дошло време да ми као клуб помогнемо нашем навијачу, и да будемо ту за њега. Одмах сам се одазвао позиву да помогнем, као и клуб. Позивам све добре људе и целу јавност да се укључе у акцију и помогну Драгану да сакупи потребан новац и што пре оде на операцију“, нагласио је капитен црно-белих.

Дрес и капитенска трака Саше Илића биће на интернет аукцији доступној свима до недеље увече путем следећег линка: limundo.com.

Сав приход од продаје намењен је за операцију великом симпатизеру клуба из Хумске, Драгану Ганету Пајићу. Драган је рођен са тешким деформитетом лица, и до сада је већ имао 25 корективних операција. Сада је потребно сакупити 9.000 евра за још једну операцију вилице, лица и зуба које су му неопходне.

(ФК Партизан)

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести