Савић: Имамо велику предност, али фокус мора до краја

ПАФОС: Капитен фудбалера Црвене звезде Вујадин Савић каже да са дозом опреза гледа на предност од девет бодова предности у односу на нишки Раднички и 15 на Партизан у Суперлиги, али и да је после одбране титуле циљ пласман у Лигу шампиона.
Savic Vujadin/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Савић Вујадин

"Направили смо велику бодовну предност у првенству, али морамо да будемо максимално фокусирани до краја, с обзиром на то и да се деле после бодови пред плеј-оф. Од почетка нам је циљ прво место на табели и после опет да играмо у Лиги шампиона, као ове сезоне", рекао је Савић за клупски сајт.

Савић је истакао и колико екипи значи искуство стечено током чак 37 утакмица у првом делу ове сезоне.

"Победе нам дижу самопоуздање, а прошле године смо направили огроман успех, како у домаћем првенству, тако и у Лиги шампиона самим уласком у групну фазу. После су дошли тријумф над Ливерпулом и четири освојена бод, пуни самопоуздања крећемо опет са радом".

Црвено-бели су данас стигли у кипарски Пафос на прву фазу припрема за пролећни део сезоне.

"У лепом расположењу смо стигли на Кипар после заслуженог одмора. Сада имамо базични део припрема, да напунимо ноге и плућа, а после нас у Турској чекају рад на тактичком плану и утакмице", рекао је Савић.

Фудбалери Црвене звезде у Пафосу су до 23. јануара, а потом три дана касније одлазе у турску Анталију све до 9. фебруара када ће играти пријатељске утакмице против аустријског Вакера (27. јануар), Аустрије (30. јануар), Лудогореца (2. фебруар), Работничког (5. фебруар) и Марибора (8. фебруар).

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести