Саво Милошевић: Будалаштине и измишљотине о сукобу са навијачима

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић демантовао је писање београдских медија о физичком сукобу са навијачима црно-белих.
Savo Milošević/Fonet/A. Barda
Фото: Savo Milošević/Fonet/A. Barda

Милошевић је истакао да та прича траје већ месец и по дана и да се трудио да избегне да говори о будалаштинама и измишљотинама.

"Лично нисам погођен, свако ко је хтео да провери у ком сам стању је могао да види у извештајима са тренинга и утакмица. Могао је да то провери пре месец и по дана. Јасно је да је прича смишљена неколико дана уочи наставка првенства да се ја дестабилизујем и вероватно клуб и играчи. Мислим да је то инструирано", рекао је Милошевић на конференцији за медије пред меч Суперлиге са екипом Младости.

Милошевић је истакао да је упознао много новинара и добрих и лоших и мање добрих.

"Ове не могу да сврстам уопште у новинаре. То је обичан људски шљам који је зарад личних интереса спреман да гази по људима. Понављам да мене неће пореметити нити ће, али сам био у ситуацији да објашњавам деци. То ми говори да су ти људи спремни на све. Претпостављам да имају неке надређене који им то наређују. Моја порука им је да се баве собом, ја немам страх никакав. Свако ће да жање оно што је сејао у животу. Доћи ће време пре или касније. Мени је ово порука да они надређени који су ово организовали желе да ми покажу своју моћ, а ја видим њихову слабост и страх од Партизана", закључио је Милошевић.

 

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести