Шћекић: Најбитније да смо добили и да су сви здрави

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Александар Шћекић изјавио је да су црно-бели заслужили победу против Вождовца у 26. колу Суперлиге.
fudbal
Фото: Tanjug (Z. Žestić, ilustracija)

Изабраници Сава Милошевића на "Крову" су победили домаћи тим 2:1, а стрелци су били Шћекић у 62 минуту, Матић у 65. и Стојчев за Вождовац, четири минута касније.

Мислим да је требало још раније да постигнемо гол, јер смо имали пар шанси које нисмо искористили. Нама је ово била веома битна утакмица, заслужено смо победили, дао сам гол, али пре свега сви смо задовољни победом. Дајем све од себе на сваком тренинг, а када тако радите онда награда увек стигне. Пре или касније све се врати, тако је и наша игра из утакмице у утакмицу све боља, рекао је Шћекић за клупски сајт.

Партизан је дошао до победе, иако због повреда у саставу нису били Бибарс Натхо, Сејдуба Сума и Умар Садик.

Кога нема без њега се мора и може, то смо показали. Некада играчи који су на клупи имају више воље и жеље за победом и неким новим доказивањем. Сви су показали да шеф Милошевић може озбиљно да рачуна на њих у наредним утакмицама, поручио је Шћекић.

После Партизановог вођства, четири минута касније уследио је гол Стојчева.

Примили смо гол, ја сам каснио мало и нисам ушао у блок како је требало, а нисам очекивао такав ударац са тог дела терена и Стојчев је дао еврогол. Најбитније да смо добили и да су сви здрави, чекамо да видимо хоће ли бити паузе. Апелујемо на све да се придржавају свих мера како бисмо могли да сузбијемо коронавирус и вратимо се свим приватним и спортским активностима и животу, закључио је Шћекић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести