Сенћани бољи од голубица

Турнир у малом фудбалу за пионире организовало је Удружење Спорт за све општине Сента, на коме је учешће узело осам екипа.
Najuspešnije ekipe na turniru u Senti/M. Mitrovic
Фото: Најуспешније екипе на турниру у Сенти/М. Митровић  

У спортској хали у Сенти надигравале су се две екипе Сенте, Кервер и ЖФК Спартак (Суботица), АФК (Ада), Кеви, Академија “Њерш Иштван” (Тотово Село) и Јединство (Бачко Петрово Село). Играло се најпре у две групе по четири екипе где су најуспешнији били А тим Сенте и фудбалерке ЖФК Спартак. У финалу Сенћани су били успешнији од суботичких “плавих голубица”  3:1. Голове за Сенту постигли су Глишић, Борош и Фодор, а за Суботичанке Обрадовић.

Чак три утакмице за крајњи пласман на турниру одлучене су извођењем пенала. За треће место екипа Акадмије “Њерш Иштван” је савладала АФК 3:2, за 5.место Кервер је био бољи од Сенте Б 3:2, док су за 7.место дечаци из Кевија били успешнији од вршњака из Бачког Петровог Села 1:0.  

Најбољи стрелац са девет голова био  је Марко Фодор из А тима Сенте, епитет најбољег играча понела је Наталија Обрадовић из ЖФК Спартак, док је за најбољег голмана проглашен Момчило Вулетић из А тима Сенте.

Текст и фото: М: Митровић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести