Симић: Млади, не журите са одласком из Звезде

БЕЛЕК: Фудбалер Црвене звезде Вељко Симић изјавио је да екипа на тренизима у Белеку свакодневно увежбава новине које је донео тренер Дејан Станковић и да је на добром путу да све примени на терену.
veljko simic
Фото: Youtube Printscreen

"Радимо на пресингу када немамо лопту, али и када је имамо у нашем поседу. То су неке новине и биће потребно времена да се све "скоцка". Мислим да смо на добром путу", рекао је Симић.

Он додаје додаје да сваки тренер има свој стил, а да код Станковића има неких разлика када су "крила" у питању.

"На једној страни се увлаче унутра, а на другој држе ширину. Мислим да то већ схватамо прилично добро. Мени лично то одговара", казао је Симић.

Конкуренцију и најаве да ће клуб форсирати младе види као нешто јако добро.

"Што да не, нема ту ништа погрешно. Играће ко највише заслужи, а конкуреција може само да извуче најпозитивније из свих", рекао је он.

На питање да ли је размишљао да оде из Звезде, одговорио је речима генералног директора Звездана Терзића да су "играчима у сваком прелазном року спаковани кофери".

"Фокус ми је на предстојећој полусезони, али волео бих на наставим каријеру у некој лиги где се форсира офанзиван фудбал, рецимо Шпанији или Немачкој. Ипак, нема потребе за журбом, то саветујем младим играчима, посебно јер је Звезда сада у много бољој ситуацији него када сам ја отишао. Нема разлога да журе, треба прво овде да стасају, па тек онда да иду", рекао је Симић, али признаје да се не каје што је он као млад, са 17 година отишао из Звезде у Базел.

"Било па прошло. Давно је то иза мене, рекао сам већ да је

то била моја грешка, исхитреност и не обраћам више пажњу на то", поручио је Симић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести