Симић: Прихватамо улогу фаворита против Колубаре

Знали су играчи Војводине колико је важна за њих била утакмица с Радником у Сурдулици, јер  само три бода вратила би мир у кућу.
д
Фото: Ј. Грлић

Савладали су увек неугодни тим с југа Србије (2:0), чиме су значајно поправили пласман и сада се налазе на шестом месту суперлигашке табеле. Прилику да додатно поправе бодовни салдо и још више се приближе водећим екипама црвено-бели имаће сутра, када ће на „Карађорђу“ дочекују Колубару.

- Зна се да је  Радник права домаћинска екипа и да пружа пред својим навијачима веома добре партије. Ми смо, међутим, знали шта би нам три бода значила, одиграли смо добру утакмицу и испунили циљ. Сада се мало лакше дише, а у сутрашњем сусрету с екипом из Лазаревца прихватамо улогу фаворита. Мислим да смо изашли из резултатске кризе и сада то на терену треба и да потврдимо – рекао је Вељко Симић, стрелав првог гола у Сурдулици.

Знамо шта нам ваља да чинимо, бићемо  спремни да то покажемо и на терену и убеђен сам, уз максимално поштовање супарника, да ћемо освојити бодове.  Војводини је место у врху српског фудбала и жеља нам је да се поново нађемо међу најбоље пласираним тимовима (Вељко Симић)

Лаких ривала нема, без обзира где се утакмица игра.

- Колубара је оформила  искусну екипу, игра веома квалитетно,што  показују и њене победе код куће над Чукаричким и Новим Пазаром, као и над Пролетером у Новом Саду. Знамо шта нам ваља да чинимо, бићемо  спремни да то покажемо и на терену и убеђен сам, уз максимално поштовање супарника, да ћемо освојити бодове. Војводини је место у врху српског фудбала и жеља нам је да се поново нађемо међу најбоље пласираним тимовима.

Брзоноги фудбалер је са три гола тренутно водећи стрелац у екипи.

- Психички и физички осећам се веома добро шо потврђују и моје игре и чињеница да тресем супарничке мреже. Наравно, ништа од тога не би било без велике помоћи саиграча, јер увек је од велике важности то да добијете у правом тренутку добру лопту, или да уђете у шансу за гол након добре асистенције.У Сурдулици  одлично ми је лопту спустио Бастајић и ја сам постигао гол. Вељко је позовао навијаче да сутра дођу на стадион.

- Увек је лакше када добијете подршку из гледалишта и надам се да ће и овог пута навијачи бити уз нас. Много нам је лакше да играмо када нас они понесу својом песмом – поручио је Симић.

Сутрашња утакмица Војводина – Колубара почиње у 18.30 часова.

А. Предојевић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести