Синиша Бабић: Волео бих да се вратим у Војводину

Синиша Бабић, неуморни везни фудбалер Радничког из Ниша, броји последње месеце једногодишњег уговора са Реалом с Нишаве. До истека обавезе остала су му још два месеца и предстоје му разговори са управом клуба о евентуалном продужетку сарадње.
Babic Sinisa/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/Синиша Бабић

Одиграо је Бабић преко 30 утакмица за Раднички, постигао пет голова и имао шест асистенција, чиме је дао пун допринос на путу да ова екипа избори европску визу. Још током летњег прелазног рока било је речи о његовом повратку у матични клуб Војводину, у којој је био капитен омладинске екипе, а онда и одиграо две успешне сезоне у дресу првог тима, али је, ипак, остао на Чаиру. Паузу у првенству због репрезентативних обавеза Синиша је искористио да скокне до Новог Сада.

- Након повратка у српски фудбал из грчке Ларисе, био сам прихваћен од управе, играча и навијача Радничког на прави начин. Коректност је била на завидном нивоу. Трудио сам се, и даље то чиним, да им фудбалским знањем и искуством на прави начин узвратим за све добре ствари. Уговор ми истиче у децембру и, упркос великој жељи да се вратим у Нови Сад и Војводину, наравно да ћу прво сести да разговарам с људима из Ниша. Били су изузетно коректни према мени и размотрићемо солуцију евентуалног продужетка сарадње, односно потражићемо обострано најбоље решење. С друге стране, из Новог Сада сам, дете Војводине, па је сигурно да бих волео да се вратим у средину и обучем дрес Воше, за који ме вежу само успеси - истакао је Синиша Бабић и сву позитивну енергију, као прави професионалац, усресредио ка следећем ривалу Радничког, екипи Земуна, пред сусрет који се овог викенда игра на Чаиру.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести