Славље Гложанаца у Змајеву

Пред око 500 гледалаца у Змајеву завршен је традиционални ноћни турнир у малом фудбалу. 
Ekipa Čarda Kapor iz Gložana Foto:Dnevnik.rs/L.Kiš
Фото: Екипа Чарда Капор из Гложана Фото:Дневник.рс/Л.Киш

Учествовало је 16. сениорских и 10. пионирских екипа. Од сениора тријумфовали су играчи Чарде Капор из Гложана који су у финалу после извођења пенала  савладали Макс бет из Руменке  са 7:6 (2:2).

Поред пехара првопласирана екипа добила је нагхраду у износу од 160 хиљада фдинара,а другопласирани тим 60.000. За најбољег голмана проглашен је Драган Зељковић (Макс Бет), најефикаснији стрелац је био Данило Павићевић (Бронкс) док је епитет најбољег играча понео Дамир Маћиженски (Чарда Капор). Сви појединци су награђени пехарима и комплетима спортске опреме.

Од пионира славили су играчи Кафеа Сат из Врбаса, који су победили екипу Технички преглед Мрђа са 4:3, док је треће место припало  екипи Обилића из Змајева

А у мечу за треће место  екипа Бронкс из Змајева декласирала  је Дионис из Бачког Доброг Поља (8:2).  Међу пионирима славили су играчи Кафеа Сат из Врбаса, који су победили  екипу Технички преглед Мрђа са 4:3, док је треће место припало  екипи Обилића изу Змајева, која је  у узбудљивом мечу, савладала савладала физички знато јачи тим Сентиван галакси из Деспотова.       

Л. Киш

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести