Солскјер на излазним вратима, Јунајтед преговара с Алегријем?

Фудбалери Манчестер јунајтеда ове сезоне направили су најгори старт у Премијер лиги у последњих тридесет година а острвски медији брује да су менаџеру Олеу Гунару Солскјеру дани одбројани на Олд Трафорду, преноси портал Србија данас.
g
Фото: EPA/EFE WILL OLIVER

Како Британци тврде, управа Манчестер јунајтеда већ је започела озбиљне преговоре са Масимилијаном Алегријем око преузимања екипе, иако је италијански стручњак тврдио да неће сести на клупу било ког клуба усред сезоне.

Колико је ситуација око преговора са творцем последњих успеха вишеструког шампиона Италије Јувентуса сигурна, тврди и "Дејли Мејл", који је дошао до сазнања да ће Италијану у Јунајтеду асистирати легендарни Француз Патрис Евра, који је за „црвене ђаволе“ играо од 2006. до 2014. и уписао 273 утакмице, уз седам датих голова.

Манчестер јунајтед у наредном колу дочекује Ливерпул, у дербију Премијер лиге, па би у случају новог неуспеха бивши шампион у Хумску могао да дође са новим стручњаком. Подсетимо, Партизан ће 24. октобра угостити „црвене ђаволе“ у трећем колу Лиге Европе.

 

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести