Спортски журнал: Крстајић враћа Миливојевића у марту

БЕОГРАД: Капитен фудбалера Кристал Паласа Лука Миливојевић добиће позив селектора репрезентације Србије Младена Крстајића за пријатељски меч против Немачке и старт квалификација за Европско првенство против Португалије, преноси Спортски журнал.
luka milivojevic i dzejms mekklin, fonet ap
Фото: Luka Milivojević i Džejms Mekklin, foto: FoNet/AP

Такав епилог најавиле су и Крстајићеве речи, али и председника Фудбалског савеза Србије Славише Кокезе, па се очекује да се реши сукоб на релацији селектор - Миливојевић започет на Мундијалу у Русији.

Тада је Миливојевић имао много замерки на тактику Крстајића одмах након дуела са Швајцарском (1:2), касније је и све чешће јавно изражавао незадовољство, пропустио и комплетну Лигу нација, али је селектор понављао да му не замера и да ће га позвати када дође право време, иако је везиста био оптужен за покушај пуча.

У новој години, где Србију чека велики задатак да се пласира на ЕУРО после две деценије, први човек ФСС Славиша Кокеза сматра да је време да Миливојевић поново обуче дрес "орлова".

"У овом случају нико није 100 одсто у праву. Било је емотивних реакција са обе стране, али мислим да Лука Миливојевић нема право да не игра за Србију, исто као што селектор нема право да га не позове у национални тим", рекао је Кокеза за Журнал.

Србија гостује Немачкој у Волфсбургу 20. марта, а пет дана касније игра у Лисабону против актуелног шампиона Европе на старту квалификација.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести