Српски тренерски трио успешан у Кини

Тренерски трио из Србије  на челу са Гораном Мишчевићем, Миланом Јелићем и Гораном Ћурком  са клубом Кунлу Кунмингом направио је други велики корак ка пласману у трећу лигу.
Miscevic, Curko i Jelic/Privatna arhiva
Фото: Приватна архива/Мишчевић, Ћурко и Јелић

Након освојеног првог места у регионалном такмичењу уз максималан број од 6 победа пласирали су се у други круг и ту су поново играли запажену улогу, пласиравши се на завршни турнир за попуну трећег степена такмичења у Кини.

- Управа је презадовољна нашим радом и резултатима. У Кинеском граду Ченглу на турниру осам екипа били смо најбољи. Новим успехом  пласирали смо се међу 16 топ екипа из свих регија у Кини. Да дођемо у ситуацију да се боримо за виши ранг много нам је помогла управа омогућивши нам припреме на Тајланду уз феноменалне услове. Све смо им на прави начин вратили пласманом  на завршни турнир у даху истиче тренер Милан Јелић.

Крајем ове недеље почиње поход ка трећој лиги.

- Са нестрпљењем ишчекујемо извлачење парова. Наш циљ је да се од 16 финалиста пласирамо у првих 6 чиме би дошли до пласмана у трећу лигу. По ономе што нам је познато  фудбалски знанци у Кини нас убрајају међу главне кандидате за највиши пласман што морамо потврдити и на терену. Велики сам оптимиста јер су управа и навијачи у великој еуфорији и пружају нам највећу могућу подршку да успемо у нашим циљевима и надањима. Не оптерећујемо се да будемо најбољи. Наравно да ћемо покушати и то да остваримо. Најбитније је да успешно направимо мпоследњи корак ка трећој лиги истакао је са пуно оптимизма тренер Милан Јелић.

Михајло Поповић 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести