Српсколигаш са Тисе узео цео плен крај Бегеја

После футсалера Бечеја, који су играли нерешено 7:7 са домаћом САС-ом, озарена лица из града крај Бегеја вратио се и фудбалски српсколигаш са Тисе, јер је минималцем стигао до три велика бода.
fudbalska lopta
Фото: Dnevnik.rs

Имајући у виду да су у премијерној утакмици пред својим навијачима играли нерешено 2:2 против Борца из Сакула, онда је цео плен протв високопласираног Радничког прави мелем на рану Бечејцима.

- Тврдим да имамо добру екипу, да радимо добро, али нам у неким моментима недостаје спортска срећа. Сада је и она била уз нас, па је задовољство потпуно - ови речима започиње рапорт после гостовања у Зрењанину шеф стручног штаба Бечејаца Милан Белић. - Знали смо како игра Раднички и поставили смо одговарајућу тактику. У првом полувремену се играло углавном између два казнена простора. Чекало се да једни погреше како би се други радовали. На наше задовољство ми смо већ на старту наставка искористили статичност домаће одбране и у главној улози били су презимењаци Илићи. Страхиња је пренео лопту с  десне стране до средине, онда пронашао Петра на левом боку, уследио је прецизан шут у даљи угао и мрежа се затресла. Онда се распламсала борба. Убрзо смо остали без Адиса Куртишија, који је због друге јавне опомене морао да напусти терен. Домаћин је покушавао на све начине да искористи бројчану предност на терену, атаковали су ка нашем голу, али смо одиграли борбено у дефанзиви, а и голман Ранко Пушкић је сјајно обавио свој део посла. У финишу смо могли и да дуплирамо вођство, али је Никола Фуртула погодио пречку. Вратило нам се овога пута оно што нам више пута на другим утакмицама недостајало.   

В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести