Станковић: Без Бена и Павкова против Новог Пазара

БЕОГРАД: Доста пута сам рекао да ми је здравље играча најбитније и они су нам на првом месту, а после долази фудбал и све остало, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи сутрашњег гостовања Новом Пазару у 11. колу Суперлиге.
dejan stankovic fkcz
Фото: FK Crvena zvezda

"Оптимисти смо, како за недељу против Новог Пазара, тако и за четвртак против Лудогореца и желимо да у оба меча будемо прави и добри. Што се тиче осталих ствари, не бих ништа коментарисао, јер смо ми толико велики, да ја не могу ни да видим шта се дешава иза наше величине", казао је Станковић на конференцији за медије.

Тренер црвено-белих се детаљније осврнуо на здравствени билтен свог тима, након што је у четвртак одложена утакмица против Вождовца због стомачног вируса у екипи.

"У недељу сигурно неће играти Бен и Павков, капитен Борјан је одлично. Што се тиче њега лично, а и свих осталих, из дана у дан ситуација је све боља и не бих желео да нико пролази кроз такве моменте, да скоро 10 играча у једном тренутку има озбиљне проблеме", рекао је он.

Станковић је истакао да ће одсуство публике бити олакшавајућа околност, као и да је његова екипа ухватила прави ритам.

"Нови Пазар је променио тренера, вратили су човека који је направио са њима резултат. Празан стадион сигурно не игра велику улогу за Нови Пазар, што ће нама олакшати, бар што се тиче атмосфере. Ми увек идемо на победу, од тога не одустајемо", закључио је Станковић.

Утакмица између Новог Пазара и Црвене звезде игра се сутра од 15.55 сати.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести