Станковић: Честитке свим актерима дербија

БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде дванаести пут заредом победили су Војводину. У највећем делу меча београдски црвено-бели питали су се за све и апсолутно заслужено су славили.    
f
Фото: Derbi na Karađorđu je bio lep, borben i zanimljiv/Dnevnik (Filip Bakić)

Утакмица може да добије највишу оцену, била је изванредна. Било је ово тешко гостовање одличној екипи Војводине и заиста сматрам да сви актери дербија  заслужују честитке и похвале . Ово су важна и тешко извојевана три бода, јер новосадски тим дуго, дуго није изгубио на свом терену. Честитам играчима на победи, заслужили су је у потпуности, као и фудбалерима Воше на одличној партији и фер игри, рекао је тренер Дејан Станковић.

Густ распоред има Црвена звезде, али Станковићу је најбитније да се у Новом Саду нико није повредио.

Сваки меч је прича за себе, много важан је био и овај дуел са Војводином, а исто тако ће бити и против Гента. Нисам доживео сусрет са Војводином као увертиру у нешто друго, ово је био леп и занимљив дерби. Умор је присутан у екипи, играчи су много потрошили, а изузетно је битно  да се нико није повредио. Остаје нам да радимо на опоравку и да се што боље спремимо за  гостовање у Белгији, поручио је млади стручњак.

Стрелац првог гола на ,,Карађорђу“ Милан Гајић презадовољан је како његова екипа ове сезоне игра.      

Веома тежак меч је иза нас, знали смо  шта нас очекује у дербију са једном од наших најквалитетнијих екипа. Играчи Војводине су изузетно борбени, гину за сваку лопту и не одустају од борбе до последњег секунда. Било је веома хладно и требало је времена да се загрејемо.Сматрам да смо заслужено тријумфовали у утакмици са одличним Новосађанима. Полако идемо ка циљу, играмо добро и лепо и сматрам да је важан и начин на који побеђујемо, рекао је Гајић.   Звезда се у потпуности окреће утакмици 4. кола Лиге Европе са  Гентом у Белгији.

Циљ нам је да презимимо у Европи, а утакмица с Гентом је прилика  да се победом приближимо томе. У Белгији нас очекује тешка утакмица, у прошлом мечу с Белгијанцима видели смо о каквој се екипи ради. Сигурно је да ћемо се ваљано припремити за утакмицу и да ћемо дати свње од себе да остваримо повољан резултат, поручио је Гајић.                                               

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести