Станковић: Храбро и паметно против Милана

БЕОГРАД: Чека нас феноменалан меч, немамо шта да изгубимо, потребно је храбро и паметно да истрчимо и покажемо шта знамо, поручио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице против Милана у Лиги Европе.
dejan stankovic
Фото: Танјуг/архива/Дејан Станковић

Станковић је на конференцији за медије истакао да је екипа одрадила добре припреме, одиграла и две утакмице, терени су били мало тежи, али и да нема изговора.

"Очекујем добру утакмицу, праву европску и подвлачим да ми је много жао што Маракана не може да буде пуна", рекао је Станковић.

Према његовим речима, Звезда не би требало да прети Милану, ниту му то пада на памет.

"Поштујем шта је Пиоли урадио. Он је био пред сменом, али је успео да убеди клуб и играче у свој рад и резултати су евидентни. Кикс, као што је пораз за викенд у Специји, може сваком да се деси, али показали су да иду на прво место и боре се за ЛШ. То је била само једна лоша недеља", сматра Станковић и додаје да није битно у ком ће саставу изаћи Милан.

"Ибрахимовић или Манџукић, Ребић или Леао, свеједно је. Биће неких ротирања сигурно, иде им Интер, после ми опет, па Рома, али то је њихова ствар. Великих изненађења не може да буде".

На питање да ли је Филипо Фалко спреман за свих 90 минута, Станковић је рекао:

"Подигао се физички, рачунам на њега, али видећемо сутра, 90, 60, 45 или минут. Остали тренирају, осим Ераковића, који се повредио у Нишу, због залеђеног и лошег терена", закључио је Станковић.

Звездин фудбалер Мирко Иванић рекао је да очекује надигравање са Миланом, који је свакако фаворит на папиру.

"Велика утакмица, дуго смо је чекали, припремали смо се детаљно. Једва чекамо да истрчимо сутра, покажемо ста можемо и докажемо да нисмо случајно у шеснаестини финала Лига Европе", истакао је Иванић.

Утакмица између Милана и Црвене звезде игра се сутра од 18.55 сати на стадиону Црвене звезде.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести