Станковић: Најважније је да сви заједно будемо тим

БЕЛЕК: Тренер фудбалера Црвене Звезде Дејан Станковић изјавио је данас да су играчи на припремама били феноменлни, али да још није искристалисао стартних 11.
stankovic
Фото: Youtube Printscreen

"Мало сам их "нагазио", тешко смо и напродно радили, Били су феноменални, захвалио би им на приступу и односу, показали су професионализам. Похвалио бих целокупан стручни штаб, радили смо много јако.Левак се сужава, али сви морају да буду спремни и одговарају на позиве, не могу да спусте кофере и да се опусте. Морају да изгарају јер увек на клупи има неко ко једва чека да заигра", рекао је Станковић новинарима у Белеку.

Према његовим речима, најважније је да играчи буду група - тим.

"Мора да се зна да у тиму сви губе и сви добијају. Заједнички морамо да решавамо проблеме јер је Звезда изнад свих, а после тога долазе играч, стручни штаб и управа".

Станковић истиче да жели екипу која ће играти на високом нивоу, без обзира на бодовну предност.

"Долазим на својих 0 бодова разлике, биће ми суђено то што ћу направити од доласка. Ја немам 11 бодова предности, Звезда има".

На питање да ли има још неку жељу да појача тим, Станковић каже:

"Само желим да сви буду здрави, али ако стигне поклон пред првенство оберучке ћу га прихватити".

Станковић је прокоментарисао и борбу за Звездину "десетку".

"Тежак је број 10, двоцифрен, па вуче на доле”, каже Станковћ, који је и сам носио црвено-бели дрес са бројем 10 и наводи да Вељко Николић треба да настави да игра добро, па нека узме број који хоће", поручио је Станковић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести