Станковић: Од нас зависи какав ће Шериф бити

БЕОГРАД: Играмо код куће и од нас зависи какав ће противник бити, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.
s
Фото: Youtube Printscreen

Црвено-бели ће сутра од 21 сат дочекати екипу Шерифа у оквиру првог меча трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

"Као што сам рекао и пре Каирата, доста ће зависити од нас какав ће противник да буде. Ушли смо доста директно, нисмо им дали „ваздуха" и због тога нисмо имали никаквих проблема. Да не дозволимо велику размену пасова, јер они имају момке који имају индивидуални квалитет, ако их пустиш могу да га испоље. Играмо код куће и од нас зависи какав ће противник бити. Гледаћемо нас пре свега и "откинути" ривалу оно што је добро - рекао је Станковић на конференцији за медије.

Шеф стручног штаба Звезде сматра да се екипе Каирата и Шерифа разликују.

"Не можеш да ихи поредиш док не одиграш утакмицу. Када би их упоређивали, Каират је у неком сегменту бољи, а негде Шериф има предност. Шериф има талентоване и брзе играче, ако их пустиш да играју, могу да ти направе проблем. Играју специфично, имају плејмејкера који некад игра испред штопера, а понекад је иза шпица, тако да ће од њихове идеје да ли да нас нападну, то зависити. Каирату смо успели да „откинемо" оно одакле најбоље прете, знали смо шта нас чека и били спремни на то. Играмо код куће пред нашим навијачима, то је најлепше што можемо да очекујемо".

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести