Станковић: Сипали смо бензин, нема изговора

БЕОГРАД: Радили смо вредно на паузи, спремали смо се за циклус од девет утакмица које играмо у ритму четвртак - недеља. Сипали смо бензин, све у циљу припреме за ритам који нас очекује, рекао је данас тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи гостовања Младости из Лучана у 17. колу Суперлиге Србије.
dejan stankovic fkcz
Фото: FK Crvena zvezda

Нема изговора сутра, иако нас цека тежак терен и неугодно гостовање. Намучили смо се и на Маракани против њих добивши их 1:0. Реч је о тиму који гаји исти стил игре већ дуго, са доста пресинга и "један на један" ситуација по целом терену. То је њихова тактика и одлика стручног штаба. Радили смо анализе, поновићемо то са циљем да што пре постигнемо гол. У таквом мечу, рани погодак ти олакшава посао. Мене је мало изненадила Младост са лошим стартом, међутим, издигли су се, вратили су им се неки играчи, сада су направили низ добрих резултата, тако да нас цека тешко гостовање, изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Он је додао да не може да дачуна на четворицу фудбалера - Санога, НИколића, Фалка и Дионија.

Остали су на располагању, већ смо ушли у ритам одмарања и спремања утакмица, чека нас тренинг, па ћемо детаљније знати како ћемо изаћи сутра. Такође, ситуација са Кангом је таква да је стигао, али му је преминуо отац и добио је подршку од свих нас, као и време да буде с породицом у тако тешком тренутку. Биће на располагању, он има жељу да игра, једноставно је такав, да се он пита увек би био на терену. Ситуација са Борјаном је таква да је он стигао јуче у току дана и да цемо се видети касније на тренингу. Навикао је он на овакав ритам, али ћемо поприцати, па видети да ли ће бранити сутра, објаснио је Станковић.

Утакмица између Младости и Црвене звезде игра се сутра од 13.30 сати.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести