Станковић: Сви конкуришу за меч против Пролетера

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да ће сви играчи бити у конкуренцији за меч против Пролетера у осмом колу Суперлиге.
dejan stankovic fkcz
Фото: FK Crvena zvezda

Звезда ће сутра на свом стадиону од 20 сати дочекати тим из Новог Сада.

Одморили смо, радили смо доста добро у овом периоду. Имали смо репрепрезентативце који су се успешно вратили, знате какво је стање због короне, мења се из дана у дан, али сви су успели да се врате. Видећемо колико су одморни, али у сваком случају имамо играче који су спремни да истрче сутра, рекао је Станковић на конференцији за медије.

Станковић је упитан колико је добра игра на мечу против Чукаричког путоказ и колико је дуел са Пролетером генерална проба за оно што следује.

Сигурно је да су добра игра и добар резултат пеницилин све, поготово за самопоуздање и за главу. На крају није било битно како играом, лепо или ружно, само је било битно да донесемо бодове кући. Игра на Бановом брду је била леп показатељ како екипа треба да изгледа од првог до последњег минута. Радили смо током ове паузе, окосница тима је остала у Београду и радили смо на тим неким детаљима.Увек причамо да у првенству играмо против ниског блока и добро отварање утакмице доноси предност да будеш мирнији и онда да играш лепршавије и за око лепше. У претходном колу смо гол дали пред крај првог полувремена, створили смо доста шанси и нисмо одустали, то је заиста изгледало феноменално и томе ћемо тежити, рекао је Станковић.

Сви конкуришу за сутрашњу утакмицу, немамо проблема са повредама, можемо да имамо проблема са умором, и чињеницом како ће се осећати играчи после напорног пута. Пре свега мислим на Дегенека, Борјана, Кангу, Бена. Борјан је последњи стигао, мало нешто пре њега Бен, ако је уморан имамо Поповића и Гордића и у сваком тренутку су стопостотно спремни да стану на гол, поручио је Станковић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести