Станковић: Важни бодови са тешког гостовања

КРУШЕВАЦ: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да његов тим узео важне бодове у Крушевцу.
stankovic
Фото: FK Crvena zvezda

Црвено-бели победили су Напредак у Крушевцу 4:1 у 29, колу Суперлиге, чиме су уписали 17. тријумф у низу у домаћем шампионату.

"Пре свега, честитке мојим момцима на оствареној победи. Услови за игру нису били лаки. Првих двадесетак минута игре је било теже за нас, јер смо имали мањих проблема у повезивању додавања и игри без лопте. После тога смо кренули доста боље, креирали смо велики број акција и боље смо нападали простор. Из тога је произашло пар шанси које смо реализовали и тако постигли важне голове у првом делу сусрета. У наставку меча наставили смо у истом ритму", рекао је Станковић после меча.

"Једино ми је жао што смо примили гол, али и то се дешава у фудбалу. Такође, посебно ми је драго због Павкова, али најважније да „носимо“ три бода са собом са овог тешког гостовања", истакао је Станковић.

Тренер црвено-белих укратко је најавио дерби, који је на програму у среду од 18.00 сати на "Маракани".

"Има четири дана до вечитог дербија. Прво нам следи повратак у Београд и краћи одмор, а онда и сама припрема утакмице која је заиста велика. Уосталом, о томе говори и историјат вечитих дербија", закључио је шеф стручног штаба Црвене звезде.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести