Станковић: Задовољан сам, има још времена да се "затегнемо"

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић био је веом задовољан игром тима у победи против бањалучког Борца 3:0.
dejan stankovic
Фото: Танјуг/архива/Дејан Станковић

Задовољан сам јер смо сви изашли на ногама и јер нема никаквих проблема и повреда. Снажно радимо и плашимо се мало оваквих утакмица, јер би заиста била штета да неко отпадне у овом тренутку. Одрадили смо норму, истрчали смо и најважније је да смо сви здрави. Још смо у фази рада, тешке су ноге, али виде се идеје, захтеви и драго ми је што усвајамо оно што увежбавамо на тренинзима. Има времена да то још више ''затегнемо''. Велики сам оптимиста, рекао је Станковић.

Звезда је на припремама остварила максималне четири победе, уз гол разлику 8:1.

И тај који смо примили је био веома чудан, да тако кажем. Нема доброг напада без одличне одбране. Радимо на томе свакодневно и то је нешто што је важно и што ће се манифестовати у квалификацијама за Лигу шампиона, казао је он.

Када закључим период од 11. до 28. јула, узмем у обзир пријатељске утакмице и све оно што је урађено, морам да се захвалим стручном штабу на лојалности, професионализму и озбиљном раду, као и медико блоку који је пружио сјајну негу. Верујте да се из масерске собе није излазило. Захвалио бих се и свим људима који су били са нама на Дивчибарама и у Старој Пазови, јер смо се заиста осећали као код куће, поручио је Станковић.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести