Станковић: Желимо девет бодова из наредне три утакмице

БЕОГРАД: Почиње нови мини циклус у првенству, прво Раднички Ниш, па Радник и Раднички Крагујевац. Ићи ћемо на максималан број бодова, изјавио је тренер фудбалера Црвене зевзде Дејан Станковић.
dejan stankovic fkcz
Фото: FK Crvena zvezda

"Да нам се врате момци који су били ван строја, да пробамо њих што се тиче минутаже да испоштујемо, да ставе који минут у ноге, јер до 15. децембра нас очекује паклен ритам и желим да сви буду добро припремљени и на врхунцу задатка", рекао је Станковић на конференцији за медије уочи меча са Нишлијама.

Ван тима су и даље Милан Павков и Александар Катаи.

"Такав је моменат, Павков и Катаи су и даље ван строја. Живковић се враћа полако, видећемо да ли ће и колико играти. Видећемо и са Николићем, добио је ударац, а од њега зависи колико може да "стисне зубе" и истрпи. Имамо увек спремне момке који у захтеву могу да одговоре на све".

Станковић се осврнуо и на меч против Митјиланда, поново је оценио да је реми реалан, као и да се нада победи у Београду и проласку у елиминациону фазу Лиге Европе.

"Да завршимо трећи са ваше стране можда би био неуспех. Наш циљ је да идемо у шеснаестину Лиге Европе, то је био зацртан циљ када смо ушли у ово такмичење. Сигурно би треће место било оцењено као неуспех, јер бисмо "проклизали" у Лигу Конференција. Имамо шансе и даље се питамо, можемо да направимо огроман историјски резултат, знамо да можемо, али не могу да прескочим три утакмице", поручио је Станковић и додао да очекује подршку са трибина јер навијач Звезде зна да препозна тренутак.

Утакмица 14. кола Суперлиге између Црвене звезде и Радничког игра се у недељу од 18.45 сати.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести