Станојевић: Да уживамо и покажемо се у најбољем светлу

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је данас да против Фејенорда у Лиги конференција неће бити калкулација и да очекује меч у ком ће сви уживати.
s
Фото: Youtube Printscreen

Фудбалери Партизана сутра од 18.45 сати дочекује холандски Фејенорд у првом мечу осмине финале Лиге конференција.

"Изузетно смо поносни, на наш клуб, навијаче што можемо да присустујемо спектаклу једне европске утакмице. Желимо да сутра сви уживамо, да и навијачи и ми на терену буде поноси и да се покажемо у најбољем светлу. Да покушамо да направимо још један корак у историји. Даћемо све од себе, надам се уз велику подршку навијача", рекао је Станојевић на конференцији за медије.

Тренер црно-белих рекао је и да зна који ће састав сутра извести, као и да је Лазар Марковић спреман за наступ.

"Не очекујемо њихову дефанзивну оријентацију, они су екипа која увек има преко 20 удараца на гол. Имају свој начин игре. Биће са њихове стране то, али видећемо ко ће кога спуштати. Офанзивна су екипа, која напада, покретљива...", додао је Станојевић.

"Презадовољан сам формом својом екипе, осим дербија који смо одиграли лоше, све остале утакмице смо одиграли добро. Немамо никаквих проблем. Дошли до високе фазе такмичења. Поносан сам са свим што смо све урадили", додао је Станојевић.

Дефанзивац Синиша Саничанин очекује физички тежак меч, али се нада позитивном резултату.

"Поносни смо што смо дошли до овог дела такмичења. Сутра желим да уживамо. Очекујем тешку утакмицу, са физичког аспекта, али желимо да уживамо. Анализирали смо Фејенорд, дају много голова, али и много и примају. Видиимо ту своју шансу и надам се да ћемо то искористи", рекао је Саничанин.

"Свака победа за нас је позитиван резултат пред реваш. Знамо да нас тамо очекује пун стадион, мислим да можемо да се носимо равноправно са њима и код куће", поручио је Саничанин.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести