Станојевић: Једва чекамо, бићемо јачи него прошли пут

БЕОГРАД: „Сви играчи су спремни и мотивисани, излазимо у најјачем саставу. Једва чекам, желимо да изађемо много јаче него прошли пут”, рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић уочи 167. вечитог дербија.
stanojevic
Фото: Танјуг/видео

Црно-бели гостују сутра на стадиону Рајко Митић од 18 сати.

"Једва чекам да видим како ће играчи одреаговати на све што се дешавало у последње време", изјавио је Станојевић на конференцији за медије.

Уочи његовог обраћања навијачи су ушли на конференцију и поделили саопштење у ком наводе да се почетком марта одиграо сусрет генералног секретара ФСС и директора Црвене звезде Звездана Терзића.

Станојевић је потом прокоментарисао "дерби увертиру" и летке који су се појавили по Београду са њим у "главној улози".

"Толико сам луд за Партизаном, да ћу тек луђи бити. Могу само гори да будем. Баве се они већ дуже време са мном. Толико сам прошао утакмица, дербија и ситуација. Колико смо имали дербија који су одлучивали титулу и нису. Стварно немам проблем, то је њихова игра и ствар".

Дерби је важна утакмица, сваки је судбоносан, срећом одиграо сам их много.

"Морамо да победимо, иначе ће бити веома тешко. Спремни смо на сваку њихову ротацију. Не верујем да ће они нешто мењати посебно", казао је Станојевић и додао да сматра да је Срђан Јовановић најбољи српски судија и да верује да ће све, ипак, сутра да буде витешки.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести