Станојевић: Меч против Чукаричког је дерби кола

БЕОГРАД: Фудбалери Партизана сутра од 19.05 сати играју последњу утакмицу лигашког дела Суперлиге против Чукаричког на Бановом брду, а тренер црно белих Александар Станојевић сматра да је дуел против трећепласиране екипе у шампионату дерби кола.
stanojevic
Фото: Танјуг/видео

Знамо сви да је тешко играти на Бановом брду, тако да улазимо максимални концентрисани и мотивисани. Кадровска ситуације је добра, сви су се вратили сем Обрадовића. Видећемо да ли су сви спремни, али сви су здрави, рекао је Станојевић.

Тренер Партизана је објаснио због чега бурно реагује на неке судијске одлуке и запитао се зашто видео-технологија на утакмицама Партизана не ради добро као у првом делу сезоне.

Није то тензија, то је нешто када не дате на себе. Ја годину и по, две године нисам реаговао, али ова друга полусезона је мало другачија, доста ствари се дешава које мислим да су неприкладне, казао је Станојевић.

Судија који је судио нашу последњу утакмицу (Ненад Минаковић) судио је и утакмицу Црвена звезда - Чукарички, па Судијска комисија нека анализира на који начин је судио обе утакмице. Ја нећу, да не бих био суспендован. Нама је ВАР радио сваку утакмицу, а сада сваку другу утакмицу не ради. О чему се ради? Да ли је то нормално? Сада ођедном не ради, а до децембра је лепо радио. То су неке ствари које утичу на мене и једноставно не дате на себе. Не дамо на Партизан, закључио је Станојевић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести