Станојевић: Навијачи да поздраве Сашу Илића, а нас да подрже

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да његов тим чека тежак меч с Чукаричким, а уједно и специфичан због легенде црно-белих Саше Илића, који ће као шеф струке предводити Брђане у Хумској.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

Меч 15. кола Суперлиге игра се сутра од 18.30. сати на стадиону Партизана.

Играмо утакмицу против Чукаричког, треће екипе на табели. Специфична утакмица за нас због легденде нашег клуба Салета Илића, који ће бити на супротној страни. Позивам све навијаче да дођу да њега поздраве и нама да помогну и да нас подрже у добром тренутку, рекао је Станојевић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

Шеф струке црно-белих истакао је да је екипа спремна за сутрашњи дуел.

Спремни смо углавном сви, Лазар Марковић није и даље у могућности да нам помогне, што је за нас велики хендикеп, а вероватно ни Филип Холендер. Остали играчи су у строју и жељно чекамо сутрашњу утакмицу, навео је он.

Станојевић је упитан и да ли је пре утакмице постојао неки контакт са Илићем, ком је својевремено био и саиграч и тренер.

Не треба причати о Салету, не знам ко није у добрим односима са њим, а не зна ни ко није играо са њим. Сви су играли са Салетом или су му били тренери или сарадници. Видели смо се пре него што је преузео Чукарички, генерално у супер смо односима. Нисмо у контакту у том неком смислу. Пре утакмицу немам тај обичај и не волим да се виђам са колегама. Ни пре ни после утакмице, без обзира ко је у питању. Фокусиран сам на утакмицу, тако ће бити и сутра. Када буде прилике, видећемо се, рекао је Станојевић.

Он је додао да је меч са Брђанима, не рачунајући европске утакмице са белгијским Гентом, један од најтежих у овом циклису за црно-беле.

Сигурно најтежа утакмица, свесни смо тога. Играмо са екипом која је убедљиво трећа на табели, тим који има стабилност. Имају клуб који стоји иза њих, све то даје резултате у сваком смислу. Тешка утакмица, а ми на свака три дана играмо, па опет за четири. Морамо правилно да изротирамо неке играче, да сви буду спремни колико је то могуће и физички способни да издрже у том ритму, закључио је Станојевић.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести