Станојевић: О Асану не могу да кажем ниједну лошу реч

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Паризана Александар Станојевић рекао је да су сви у клубу били шокирани одласком Такуме Асана, али да не може да каже лошу реч о Јапанцу који је био изузетан професионалац.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

"Последњи пут ћу данас да причам о Асану. Био је шок за све нас, волео бих да ставим тачку. Сигурно да утиче, сви смо у шоку после његовог одласка. Асано је имао велики утицај на нашу игру, видећемо како ћемо изгледати. Неке ствари ћемо морати да коригујемо, пробаћемо кроз утакмице и трениге. С њим смо имали изузетну агресивност у првој линији одбране. Могли смо високо да нападамо, имали смо сјајну трансформацију. Као тим смо доста изгубили. Видећемо у наредном периоду како ћемо то да решимо", рекао је Станојевић на видео конференцији за медије.

Тренер Партизана истакао је да је Асано до последњег дана био савршени професионалац и да није давао никакве назнаке да ће да оде из клуба.

"Ја о Асану не могу да кажем ниједну лошу реч. Био је изузетан професионалац, одавно нисам упознао таквог. Све што је радио, радио је са осмехом. Није пријатно, али разумем људске различитости, другачије културе. Он је имао могућност да о свему прича са нама, није то урадио, могао је и да обавести клуб у последњих 15 дана, да пише писмо упозорења, али ни то није учинио. То је једина замерка коју имам за њега, могли смо да пробамо да решимо проблем. Морамо да схватимо да смо сви ми различити, у Јапану шеф станице кад му воз закасни два минута изврши самоубиство. Жао ми је, много ће нам недостајати", рекао је Станојевић.

Партизан сутра од 16 сати дочекује ТСЦ у 35. колу Суперлиге Србије.

"Играмо протв ТСЦ-а, који води Крстајић и који је стабилизовао тим. Играју доста такмичарски, видећемо на који начин ћемо да успемо да пробијемо њихов блок, имају брзе играче напред. Чека нас неизевсна утакмица", рекао је Станојевић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести