Станојевић: Тешко у Милановцу, Холендер доноси квалитет

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић, пред меч са Металцем из Горњег Милановца у 10. колу Суперлиге, рекао је да ће то бити још једна утакмица и тешко гостовање.
a
Фото: Youtube Printscreen

"Тешка утакмица за нас, гостовање. Видећемо. Садик има одређених проблема које носи од раније. Остали су спремни", рекао је Станојевић на конференцији за медиије.

Црно-бели су данас представили ново појачање Филипа Холендера, а Станојевић је упитан шта ће Партизан добити његовим ангажманом.

"Холендер је стандардни репрезентативац Мађарске. Конкретан и директан играч, који може да игра више позиција у нападу. Доноси нам квалитет и могућности да играмо на различите начине када буде дошло време за то", објаснио је Станојевић.

На питање да ли пласман у Црвене звезде у групну фазу Лиге Европе олакшава шампионску трку због обавеза ривала у европском такмичењу.

"Ми нисмо у ситуацији да размишљамо о конкурентима, морамо прво да сами себе да решимо и поправимо ствари у игри. Не размишљам о томе, то је далеко време за мене", закључио је Станојевић.

Меч између Металца и Партизана игра се у суботу 3. октобра од 18 сати.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести