Стартовали фудбалери Бачке из Бачке Паланке

Фудбалери бачкоппаланачког суперлигаша Бачке почели су припреме, под вођством шефа стручног штаба Звездана Милошевића.Играче и трнере поздравили су и пожелели им квалитетан рад без повреда спортски директор Миле Тешић и члан Скупштине Марјан Рнић.
Backa
Фото: Dnevnik.rs

-Заједничким снагама наставићемо тамо где смо стали, а да бих олакшао рад вама и мени и свима у клубу, направљена је одређена селекција. Нови играчи треба да се прилагоде што пре клупским захтевима, једино тако бићемо боља екипа него до сада. Праг толеранције је сада много краћи него раније из тог разлога што смо већ радили и што знамо шта нас чека у тој сарадњи. Ви који сте били део ове приче имали сте времена да донесете одлуку да ли да наставите или одете. С обзиром на то да сте овде, верујем да вам одговара како смо до сада радили. Немојте да се трошимо на неважне ствари, ви који сте одраније овде помозите новајлијама, прихватите их и усмерите у правом смеру. Што се тиче предстојећег рада, прва недеља ће бити блага, а након тога ћемо појачати темпо, а све са циљем како бисмо спремни дочекали почетак другог дела првенства и прву утакмицу са Радничким у Нишу. Имаћемо пет контролних утакмица, а све евентуалне недоумице ћемо решавати у ходу. Спремо је дошао са повредом која ми је непозната јер је није имао када смо завршили први део првенства. Предстојећи рад још боље ће бити  организован у односу на претходни период. Очекујем да ћемо бити бар пет до десет процената бољи него што смо били – рекао је Милошевић.     

Марјан Рнић верује да жће екипа боље изгледати и квалитетније играти у настваку такмичења.

-У прелазном року играчи одлазе и долазе, ни наш клуб неће бити изузетак. Уз одређену допуну најбоље екипе, ми ћемо сигурно у преосталом делу суперлигашког такмичења бити бољи него што смо били. Да би остварили боље резултате морате више да тренирате и радите – поручио је Рнић.

Припреме ће се обавити у Бачкој Паланци, а уколико се временски услови погоршају екипа ће се преселити на неку другу локацију.

Д. Зорић

Отишли – дошли

Иако прелазни рок није званично почео, извесно је да су редове Бачке напустили Стефан Николић и Марко Клисура. Новајлије су доскорашњи члан Будућности из Добановаца Никола Димитријевић,  голман Инђије Зоран Шуљагић и Игор Пантић, донедавно члан  аранђеловачке Шумадије.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести