Стојковић пред Бразил: Очекивања велика, можемо до победе

СВЕТЛОГОРСК: Голман фудбалске репрезентације Србије Владимир Стојковић уверен је да његова екипа има квалитет да победи Бразил у директном дуелу за осмину финала Светског првенства у Русији.
EPA-EFE/ARMANDO BABANI
Фото: EPA-EFE/ARMANDO BABANI

"Први пут од када сам у репрезентацији да сам осетио да су сви уз нас, медији, народ... Огромна су очекивања, постоји вера да можемо да остваримо добар резултат. И треба да будемо захвални Богу што смо дошли у ситуацију да победимо Бразил. Ми то можемо, ми то желимо", рекао је Стојковић на конференцији за медије у Светлогорску.

Голман Партизана додаје да не би био у Русији да не верује у победу над петоструким шампионом света.

"Показали су Швајцарска и Костарика да може да се игра против Бразила, а били смо сведоци неколико, условно речено, изненађујућих резултата. На крају ми верујемо у себе, квалитет који имамо и тренутак који се налази испред нас".

Како је нагласио, пресрећан је што је Србија дошла у прилику да у једном мечу решава пролаз у нокаут фазу.

"Ко у то не верује нека се спакује и иде кући", рекао је Стојковић и додао да је Александар Митровић прави пример како се бори у дресу националног тима.

Бразилске фудбалере Фелипеа Кутиња и Нејмара да Силву означио је као најбоље шутере противника, али и имао поруку за њих ако буде пенал.

"Ко год да га евентуално изведе бићу ту да га одбраним", закључио је Стојковић.

Утакмица 3. кола Е групе Србија - Бразил на програму је у среду од 20 сати у Москви.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести