Суботичани за пример: Судија нас оштетио, али није намерно

СУБОТИЦА: Потпредседник ФК Спартак Бранислав Савић изјавио је да је евидентно да су Суботичани оштећени против Пролетера, али да се не љуте на судије јер сматрају да није било намере.
fk spartak
Фото: Youtube Printscreen

Спартак је у претходном колу Суперлиге поражен на свом терену од Новосађана 2:1, а гол одлуке постигао је Огњен Митровић у 94. минуту.

"Евидентно је да играч Пролетера који је постигао погодак био у недозвољеној позицији. Није нам пријатно, али се не љутимо на судије, јер смо сигурни да не постоји намера. То је најважније! Људски је грешити и људски је праштати. Судијска екипа Анђеловски, Поточан, Бељин није имала намеру да оштети Спартак и то је оно што у наше редове уноси мир, без обзира на горак укус у устима", изјавио је Савић.

Како је навео, сведоци смо да је у последње време постало популарно да се после сваке утакмице издају саопштења и да влада један мали рат саопштењима.

"То од нас нећете видети и ми нећемо писати ништа на ту тему. Ко мисли да је то пут за успех, нека ради тако. Битно је да нема намере. Ми смо и у прошлом колу изгубили бодове када је у 94. минуту досуђен дискутабилан једанастерац за Нови Пазар, па нисмо дизали прашину и одмах осуђивали судије. Прати нас нека зло коб са тим суђењем, али нема предаје"

Савић додаје да није сигуран да би било овако да је ситуација обрнута.

"Људи олако изговарају тешке речи због којих касније имају проблема или покушавају да извуку корист. Њима поручујем да је јутро паметније од вечери", закључио је потпредседник Спартака.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести