Суперлига: Спартак на свом терену надиграо Младост из Лучана

Фудбалери Спартака су после трујумфа над Вождовцем у Београду савладали и веома чврсту екипу Младости из Лучана на свом терену (3:1).
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

После почетног испотавања снага домаћин је први дошао у шансу и претворио је у гол. Милошевић је испред шеснаестерца срушио Пешић, а Никола Срећковић је из слободног ударца постигао фантатстичан гол. Суботичани су убрзо могли да повећају предност да је Марчић би само мало прецизнији. До саме завршнице полувремена играло се углавном на средини терена, с тим што је Милошевић у међувремену добро шутирао, али поред гола.

Друго полоувреме је било динамичније и садржајније. Гости су били решени да стигну до изједначења, алу су примили гол. У 73. минуту оправдано је досуђен пенал за домаћина, а Денковић је био сигуран реализатор за 2:0. Имао је Спартак још две добре прилике, није их реализовао, али је зато примио гол. Лучанци су из брзе акције створили шансу коју Бојовић није промашио. Све дилеме око победника отклонио је Шормаз и тиме се искупио за претходни промашај.

На овај занимљивој утакмици, поред четири гола, имало је шта да се види, штета што није било више публике.

Ст. Стојиљковић  

Спартак ЖК - Младост (Л) 3:1 (1:0)

СУБОТИЦА: Градски стадион, гледалаца 300, судија: Широки (Београд). Стрелци: Срећковић у 15, Денковић у 73. (из пенала) и Шормаз у 88. за Спартак, а Бојовић у 86. минуту за Младост. Жути картони: Л. Јовановић, П. Јовановић (Младост).

СПАРТАК ЖК: Ђумовић 7, Јочић 7,5, Текијашки 7,5, Срећковић 7,5 (Јовановић), Милошевић 7, Видаковић 7,5 (Карнеиро), Денковић 7,5, Дунђерски 7, Николић (Шормаз 7), Марчић 7, Оташевић 7.

МЛАДОСТ: Зечевић 6,5, Крајишник 6,5, Л. Јовановић 7, Одита 6,5, Мићевић 6,5, Пешић 7, Бојовић 7,5, Радивојевић 6,5, Јешић 6,5 (Кореира), Милошевић 6,5, П. Јовановић 7.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести