СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ Дерби зачеља домаћину, Радник - Инђија 2:0

СУРДУЛИЦА: После две победе, фудбалери Инђије су на краја јесењег дела првенства доживели пораз у тврдој утакмици у Сурдулици. У дербију зачеља виђен је борбени фудбал, у којем су се играчи борили за сваку лопту, на сваком делу терена.
fk indjija FB
Фото: Дневник (Филип Бакић)

Улог је био велик па се углавном играло на средини терена, уз по неку шансу. Прву су имали Инђијци, Брана Илић је добро шутирао са петаестак метара, али су одбранбени играчи Радника успели да изблокирају шут. Домаћи фудбалери су при крају полувремена  неколико пута  опасно припретили, али нису успели да погоде мрежу одличног голмана Милоја Прековића. У самом финишу првог дела сусрета домаћин је могао до вођства, али лопта као да није хтела у мрежу.

На самом почетку другог полувремена радник је повео. Резервиста Милан Макарић је лепо пронашао Павлова, који је успео да погоди мрежу иза Прековића. Инђијци су тада кренули нешто офанзивније и врло брзо Срђан Димитров је имао лепу прилику да изједначи, међутим, голман Костић је одлично интервенисао.

Мало касније и Милосављев је могао да постигне гол, није па је уследила казна. Судија Живковић је после прекршаја гостију показао на белу тачку, сигуран је био Томић и свом тиму донео вођство од 2:0. Покушали су гости до краја утакмице да макар смање предност домаћина, имали су неколико полуприлика, али мрежа голмана Костића остала је нетакнута.

Р. С.   

Радник - Инђија 2:0 (0:0)

СУРДУЛИЦА: Стадион Радника, гледалаца 600, судија: Живковић (Београд). Стрелци:Павлов у 46. и Томић у 61. минуту (из пенала). Жути картони: Кричак, Милошевић, Костић, Павлов (Радник), Босанчић, Јосовић, Видић, Илић, Рогач (Инђија).

РАДНИК: И. Костић, Стевановић, М. Костић (Бојић), Ђорђевић, Димитрић (Макарић), Кричак, Станисављевић, Стојановић, Милошевић, Томић (Мицић), Павлов.

ИНЂИЈА: Прековић, Бјеличић, Босанчић (Бањац), Димитров, Бастајић (Јањић), Јанковић (М. Илић), Рогач, Б. Илић, Јосовић, Милосављев, Видић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести