Суперлига Србије: Пролетер поражен од Вождовца на „крову“

Вождовац и Пролетер одиграли су солидан меч.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Дуго су Новосађани успевали да парирају Београђанима, чак се чинило у једном тренутку да ће успети да освоје и бод на „крову“, али у другом делу сусрета Вождовчани су успели да постигну два гола и да победе. Уствари, кобан за Новосађане био је бивши играч Војводине Зличић који је у 54. минуту после лепе комбинације погодио мрежу Петрића.

Покушавали су Сланобарци да изједначе резултат, имали су и неколико прилика, али је голман Вождовца Марко Илић бранио изванредно. Одлука о победнику пала је у 74. минуту када је Марко Георгијевски и други пут савладао голмана Пролетера Петрића.

Изгледа да дуга пауза Сланобарцима није пријала и да играју сада нешто слабије него пре петнаестак дана.

С. Р. 

Вождовац - Пролетер 2:0 (0:0)

БЕОГРАД: Стадион Вождовца, гледалаца 200, судија: Николић (Ниш), стрелци: Зличић у 56. и Георгијевски у 74. минуту. Жути картони: Хајдин, Цветићанин (Вождовац), Шћепановић, Танасин (Пролетер).

ВОЖДОВАЦ: Илић, Цветковић, Машовић, Лацискас, Станисављевић (Красић), Микић, Пуртић, Николић, Георгијевски (Цветићанин), Хајдин.

ПРОЛЕТЕР: Петрић, Танасин, Ковачевић, Леандро, Андрејевић, Балабановић, Миросављев, Чоловић, Јовановић, Шћепановић (Маријановић), Бабић (Радиновић).

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести