Суперлига Србије: Шампион освојио бодове

Фудбалери Црвене звезде очекивано су трујумфовали у Лучанима, а до минималне победу су стигли након велике борбе.
zvezda lucani
Фото: FK Crvena zvezda

Обе екипе су имале по шансу у уводу меча, најпре је шут Стојановића зауставио Борјан, да би потом употребљиву  лопту послао Родић пред гол домаћинана, али нико није пратио акцију. Играло се динамично и лепршаво, Звезда је била нешто боља, Лучанци су у једном тренутку лопту избацивали са гол линије, а у 13. минуту је Гарсија добро шутирао а Зечевић добро одбранио. Узбуђења су се ређала из напада у напад, одличан меч игран је у Лучанима.  Црвено-бели су доминирали и имали више прилика за гол, с тим што је и Јовановић могао да доведе младост у вођство.Није, па се на  одмор отишло без погодака.

Изванредну прилику Звезда је имала на почетку другог полувремена, из повољне позиције Дегенек је шутирао поред гола. Доминирала је екипа Владана Милојевића, да би тек у 63. минуту повела. Марин је упослио Бена, а овај је са 12 метара мајсторски сместио лопту у мрежу. То је био знак да Лучанци крену агресивније, али мало тога им је полазило за руком, па је шампион очекивано освојио бодове.

И. Лазаревић  

Младост (Л) – Црвена звезда 0:1 (0:0)

ЛУЧАНИ: Стадион Младости, гледалаца: 2.000. Судија: Лукић (Београд). Стрелац: Бен у 63. минуту. Жути картони: Стојановић, Павловић (Младост), Вукановић (Црвена звезда).

МЛАДОСТ: Зечевић 6, Андрић 6, Шатара 6, Стојановић 6,5, Мићевић 6, Павловић 6, Милошевић 6,5, Радивојевић 6 (Елиомар), Јовановић 6,5, Бојовић 6,5, Одита 6 (Танко).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан 6, Гобељић 6, Панков 6, Дегенек 6,5, Родић 7 (Милуновић), Петровић 6,5, Гарсија 6,5 (Вукановић), Иванић 7 (Јованчић), Марин 7,5, Бен 7,5, Томане 6,5.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести