СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ Спартак савладао Вождовац (2:1)

СУБОТИЦА: Спартак после пораза у Нишу вратио се победом и освојио три важна бода. На Градском стадиону у Суботици савладан је Вождовац са 2:1.
spartak
Фото: ФК Спартак

Одмах на старту утакмицe, већ у петом минуту, Спартак је повео преко Денковића на асистенцију Марчића са 1:0. Мало касније је и Шормаз био у прилици, али је шутирао поред стативе.

Београђани се не предају, нападају и већ у 15. минуту из брзе акције преко Огњена Красића изједначују на 1:1. “Плави голубови” су могли и до 2:1 у 30. минуту, када је Шормаз са три метара шутирао поред стативе. После тога је Вождовац извео брзи напад преко Јована Нишића, који улази у казнени простор Спартака и шутира а то блокира Оташевић.

Само што је почело друго полувреме Спартак долази у вођство преко Милана Марчића са неких 20 метара на 2:1. Вождовац је могао да изједначи у 57. минуту када је Николић извео слободан ударац, лопта улази гол, а са гол линије лопту избацује Јочић.

Спартак је и надаље нападао и у 77. минуту извео је слободан ударац Денковић са неких 20 метара лопта одлази у ракље а голман Марко Илић крајњим убацује у корнер. У 85. минуту гости покушавају да дођу до изједначења, води се лавовска борба на терену али судија продужује утакмицу за три минута, бити или не бити је за екипу Вождовца.

Ипак, промене резултата није било.

С. Стојиљковић

Спартак ЖК - Вождовац 2:1 (1:1)

 

СУБОТИЦА: Градски стадион, гледалаца 500, судија: Пипер (Чачак) Стрелци: Денковић у 5. Марчић у 50. за Спартак, а Красић у 15. минуту за Вождовац. Жути картони: Дунђерски, Милутиновић, Гојков (Спартак), а Пуртић (Вождовац).

СПАРТАК: Остојић 7, Јочић 7, Текијашки 7, Шормаз 7 (Видаковић), Милошевић 7, Денковић 8, Дунђерски 7 (Милутиновић), Туфегyић 7, Марчић 8, Оташевић 7, Младеновић 7 (Гојков 7).

ВОЖДОВАЦ: Илић 7, Бошњак 7, Машовић 6,5, Нишић 7, Ласицкас 7, Микић 6,5 (Михајлов), Јевтић 7 (Девић), Пуртић 6,5, Николић 7, Красић 7 (Станисављевић), Хајдин 7.

 

 

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести