Суперлига Србије: Звезда убедљива у Новом Пазару

НОВИ ПАЗАР: Фудбалери Црвене звезде победили су вечерас Нови Пазар 4:0 (3:0) на гостовању у 11. колу Суперлиге.
z
Фото: crvenazvezdafk.com

Изабраници Дејана Станковића, након одложеног меча у претходном колу, дуел у Новом Пазару практично су решили после 20 минута игре, када су постигли три гола.

Стрелци за црвено-беле били су Александар Драговић у трећем минуту, Александар Катаи (14), Секу Саного (20), а тачку на меч ставио је Лои Диони са пенала у 68. минуту.

Претходно је ударац Дионија са беле тачке одбранио Вујанац, али је након информација из ВАР собе пенал поновљен, јер је голман домаћина изашао раније са гол-линије, а Диони је овај пут био сигурнији.

Станковић: Утакмицу смо отворили на прави начин

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изајвио је да је његов тим на прави начин отворио меч у Новом Пазару.

Када отвориш утакмицу на прави начин, из првог напада или прекида стигнеш до гола, ствари касније буду доста лакше. Спремали смо се за овај меч, имали смо доста потешкоћа, момци су били доступни. Чак и они који су имали проблеме су се јавили и ставили до знања да ће стиснути зубе, рекао је Станковић после меча за клупски сајт.

Ово је једно тешко гостовање, дугачак пут, услови нису били баш најбољи за игру, од терена, па високе температуре током меча. Мислим да је добро што није било публике, то би била тотално другачија утакмица. Идемо даље, Успели смо да одморимо некога, да изротирамо, да играју младки. Задовољан сам, чекају нас још две утакмице до паузе, истакао је Станковић.

Црвена звезда тренутно има 23 бода и држи друго место на табели Суперлиге.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести